HAPPY BIRTHDAY BRADER


so HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI everyone :)
today 12.11.2011 my sec brother's birthday. no late night party, huge present, free kiss for him. hihi, why? i do not know either. so yah, see the picture? haha, the picture was taken at Melacca historical town. 
act, kiteorang adik beradik memang sangat sangat rapat, sebab dari kecik sampai ke besar semuenye tak pernah terpisah. maybe adik beradik orang lain ade yang masuk asrama, pindah sekolah ke. disebabkan takpernah berpisah bile abangabang aku masuk uitm, aku dah macam WHATTHEHELLISGOINON? sunyi der dekat rumah. eh, lari topic pulak. haah, dengan budak sekor ni, memang aku takpernah tunjuk aku punye romantic cemane. bukan ego, tapi segan. hiwhiw. tapi takpe, die takkan bacenye blog aku ni haa. so dont worry okay. mase kekecik, abg ery jage die, bile aku dah wujud, die pulak kene jage aku. yelah, aku adik die kan? memang ah kene. haha, even die tak tunjuk kemachoan die cemane depan aku, tapi aku tau ah DIE SAYANG AKU , yelah sebab aku sesatunye adik perempuan. haha, #sedikitbangga :)
aku takpernah perasan abang aku sorang ni handsome sampai satu mase aku masuk Smk Dato Haji Mohd Redza, dah pulak aku dengar soalan soalan free cenggini
1- 'adik adnan eh?'
2- 'anan sihat?' 
3-'kirim salam kat anan eh?'
4-'cakap kat anan kak semeon kim salam ey adik?'
haaah, ponet den kak oiii. dan dari situ lah, aku tau abang aku ni ramai peminat senanye. adehhh -.- 
aku tahu tu, but aku takpernah mengIYEERkannye didepan mat cegon sorang ni. kembang kang, maleh nak layan. 
so abg, aku memang takkan wish kau nyee, kau rileks je kayy. kau pun tak wish birthday aku haritu en? naseb ah. kau dah botakks sekarang ni, jangan mimpi orang nak sayang kau lagi. cekedish betul. 
okayy dah, aku tahu, esok kau mestinyeeee ngorat ibu aku en, mintak present. tahu sangat tu. #jangangediksangatkaykayuu. sekeh kau kang. 


Popular posts from this blog

ye ni pasal awak!

Aku

ibu