MEMBEBEL

Asslamualaikum. hi, nak membebel lagi ni. dengarlah yaa. ehekhek. terlalu banyak benda yang nak di bebelkan disini, tp kan macam dah ingat2 lupa pula. Okay, kejap je dah masuk bulan 7 kan? kejap sangat. pastu ramadhan pastu raya, pastu sekolah balik, pastu cuti lama, pastu sekolah balik. pastu aku dah form5 kan pastu exam, exam lagi, dan exam pastu spm kan. pastu abeh spm, cuti, pastu kerja n tunggu result, pastu dapat result, pi sambung belajar balik, pastu belajar balik, pastu kerja pastu pastu and pastu lagi, lagi lagi pastu terus dengan pastu. k, aku pun dah bosan, pastu aku pun macam nak cakap benda lain.

em, tahu tak haritu kan sekolah kita ada buat SportsDay. em, sebab kita taknak masuk apa2, kita join marching jelah. macam biasa lah tahun ni gila dengan kawad kaki krs. maju krs ye. ehekhek, kita setia dengan krs tahun ni. setelah 3 tahun sekolah tahun ni baru aktif koko. emm. apelah aku ni kan. lantaklah, benda dah jadi. k, tahu tak apa yang membuat aku rasa nak berguling ni? tahu tak tahu tak? krs juara lah. ehekhek. kiteorang ingatkan takda harapan sebab kiteorang tengok jpam, kadet polis, and a few badan persatuan jauh lebih baik marching dari kiteorang ni. lagipun kiteorang kalini cikgu tak bimbing, sbb cikgu busy semua nya, semua kiteorang prepare sendiri, baju cikgu tolong. masa umum kiteorang menang tu kan, semua gelak macam prof. klon. gilaa sewel and annoying sangat. hehe, sampai trofi (RM2) tu boleh tercabut cabut. ergh, maluuu kite semue. bengong betul. nasib baik arman si komender dapat repair balik.

eheee, sangat2 happy at last dapat jugak rasa menang. gila kesian kan dengar? takpelah janji menang.
whuuutwhuut.



Popular posts from this blog

ye ni pasal awak!

Aku

ibu