Hi. aku dah rajin update :)



Assalam :) 

Yeahh baru je download blogger kat iPad, selama ni taktau pun boleh download app blogg. Apa lah kan. Ish ish. Okay di sebab kan dah boleh download. Jadi rajin ah pulak nak berdrama dan bercerita dan merepek repek kat blog tersayang ni. Kalau dulu kena cari laptop baru boleh update blog. Sekarang tidak lagi. Weeeeee 💋💋💋

Okay, as you know mid exam is the end. Mid baru k belum spm lagi. Emm emm walau apa pun aku still tidak percaya im seventeen this year. Terasa tua dah wehhh. Haih haihhhh. 💔💔💔 Mid exam ni aku kirang effort laa. Asyik malas je kan. Makin malas bila takda orangnak nasihat aku. So aku perlu nasihat. Nasib baik ada kawan kawan yang sangat prihatin kat kelas tu. dieorang sengaja study depan aku bagi pendorong supaya aku study skali. Hah diaorang sayang aku mungkin. So yahh, aku pun ikut laa study bila dieorang study. And masalah nya katrumah, dieorang takda. Macam mana? Hek, tapa tapa ibu ada. Bebelan ibu tu buat malas aku boleh control sikit, tpi tak sepenuhnya. Hmmm aku tengok buku jee ngantok. Apa lah kan. Texting manjanggg boleh pulak. Haihhh umi umi apa nak jadi. 

Popular posts from this blog

ye ni pasal awak!

Aku

ibu