Posts

Showing posts from March, 2014

Me agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainnnn :*

Image
assalamualaikumm.
Hi :) macam dah lama sangat tak update. Hm... malas pulak nak bericerita di sini.. tapi malam ni aku rajin sikit. hashtag rajintibetibeloltaktaktaukenapelahhadoi 
Wehh, apa nak cakap kat sini. bebalik post pasal pakwe.. bebalik cite gaduh bebalik cite tu jelahhh.. ekceli wa takda masalah lain yang macam rasa beban sangat kat kepala otak ni selain klw ada masalah dengan dia. sebab kalau aku ada problem dgn orang, dia lahhh tempat aku curahcurah.. tp kalau dah gaduh dgn dia macam mana aku nak curahcurah.. hmmm thts why aku rasa beban sangat sangat bila gaduh.
Aku tau hidup ni tak sentiasa senang.. hidup ni tak seindah novel. orang tak sentiasa sayang dan suka kita.. Aku tau Allah beri ujian dan dugaan macam macam kat hamba dia. macam macam masalah wujud kat dunia ni semua berbeza beza.. dan setiap orang yang ada masalah dia pasti boleh hadap masalah dia sampai settle. sbb Allah bg ujian kat orang yg mampu hadapi ujian tu.. Dia takkan biarkan hamba dia sorang2 kann wal…