Posts

Showing posts from September, 2014

maaf cakap

aku tak faham kenapa sesetengah orang bila ada orang yang cakap buruk psal dia blakang blakang, dia tak pernah nak munasabah diri apa salah dan silap dia. if sorang duaorang yang ckp blakang2 then it was not their fault but if everybody do the same thing, adakah semua orang salah dan dia sorang je yang betul? im not saying this bcs i think I'm perfect but seriously bila berhadapan dengan orang mcm tu tekanan jugak. bila ada msalah dgn org, oh kau boleh la post org tu kutuk kau tnpa kenal kau, org tu buat jahat kt kau sb org tu dengki kt kau, org tu marah kau sebab diaorg jealous ngn kau. Please weh think twice or maybe more. Pk jgk apa sb dia org marah, apa sb dieorg buat jahat, apa sebab org berterusan kutuk kau lepas sorang sorang. why people can't stand at your side? jangan la anggap org semua org jahat. yahh dunia skrg mmg tk leh pcye org but if semua orang terus cari pasal ngn kau kutuk kau buat jahat kt kau mungkin ada certain parts you've made a mistakes. im not tht…