Posts

Showing posts from February, 2015

untuk sekali

Selama 18 tahun ni.
untuk sekali nak rasa buat sesuatu tanpa fikir orang. ikut kehendak sendiri, kemahuan sendiri kepuasan sendiri.
tak perlu fikir perasaan orang, orang tu marah orang ni tak puas hati orang tu tak suka. TAK PERLU --'teringin nak bahagia bila buat sesuatu tu. tapi selama ni hanya buat sesuatu untuk orang, sebab orang, hanya kerana orang.sampai bila?kalau belum kawin dengar cakap family. terima family kongkong. (fr good sake) but bila kau dah remaja eh kemon lah. nanti kau dah kawin, suami kau pulak kau kena taat. untuk sekali, faham aku please.