Posts

Showing posts from May, 2013

Hi. aku dah rajin update :)

Image
Assalam :) 
Yeahh baru je download blogger kat iPad, selama ni taktau pun boleh download app blogg. Apa lah kan. Ish ish. Okay di sebab kan dah boleh download. Jadi rajin ah pulak nak berdrama dan bercerita dan merepek repek kat blog tersayang ni. Kalau dulu kena cari laptop baru boleh update blog. Sekarang tidak lagi. Weeeeee 💋💋💋
Okay, as you know mid exam is the end. Mid baru k belum spm lagi. Emm emm walau apa pun aku still tidak percaya im seventeen this year. Terasa tua dah wehhh. Haih haihhhh. 💔💔💔 Mid exam ni aku kirang effort laa. Asyik malas je kan. Makin malas bila takda orangnak nasihat aku. So aku perlu nasihat. Nasib baik ada kawan kawan yang sangat prihatin kat kelas tu. dieorang sengaja study depan aku bagi pendorong supaya aku study skali. Hah diaorang sayang aku mungkin. So yahh, aku pun ikut laa study bila dieorang study. And masalah nya katrumah, dieorang takda. Macam mana? Hek, tapa tapa ibu ada. Bebelan ibu tu buat malas aku boleh control sikit, tpi tak sepenuh…

Please

Kehidupan berkawan semestinya banyak dugaan. Dugaan datang dari pelbagai cara. Kadang kadang kita kena tahu dan sedar, bukan orang yang mengkutuk kita saja yang salah, kita juga salah sbb kita la  yang menjadi punca aib itu. Umur ini terlalu singkat, imbas kembali semua yang pernah kita lalui bersama kawan kita. Jika masalah yang kita hadapi selama ni tak pernah hilang, janganlaahhh salah kan orang saja, lihat salah sendiri dn munasabah diri. Kadang kadang ego menghalang kita dari sedar salah kita pada orang. Terima semua kutukan itu sebagai munasabah diri mungkin ada betul nya kutukan itu. Saya yang leka menaip ini juga banyak dosa dan salah pada ramai orang, tapi saya bersyukur saya dikelilingi dengan kawan kawan yang sangat memahami dan tiada perangai negative. Hikhik, i iloveyou all dinamikians.